۴-از یک نرم افزار کامپیوتری کاربردی استفاده کنید.
 نرم افزارهای کاربردی کامپیوتری می توانند ابزار موثری برای طراحی برنامه غذایی باشند.
 برخی نرم افزارهای کامپیوتری الگوهایی از برنامه های غذایی  عرضه می کنند که می توانید آنها را بر اساس سلیقه و آلرژی های خود  تغییر دهید.این برنامه ها همچنین می توانند روش دم دست و سودمندی برای دسترسی به دستورالعمل های غذایی مطلوب  و نیز ذخیره یکپارچه همه اطلاعات غذایی تان باشند.
فراتر اینکه،خیلی از نرم افزارهای کاربردی لیست های خوارباری را بر اساس دستورالعمل گزینشی شما یا آنچه که درون فریزر تان باقی مانده است تعدیل می کنند که این امر به صرفه جویی در زمان و کاهش تلفات غذایی کمک می کند.
۵-تهیه دستورالعمل های غذایی کافی
برخورداری از دستورالعمل های غذایی به تعداد کافی تضمین می کندکه بدون از صرف تمام وقت آزاد خود در آشپزخانه  تنوع غذایی کافی داشته باشید.
  موقع تعیین تعداد وعده غذایی که باید مهیا کنید،به برنامه خود برای تعداد نوبتی که احتمالا" خواه برای یک قرار ملاقات ،شام مشتری یا ناهار با دوستان قرار است بیرون غذا بخورید توجه داشته باشید.
تعداد  صبحانه ها،ناهارها و شام های باقیمانده  را بر تعداد وعده هایی که بطور واقعی می توانید  برای هفته  بپزید یا آماده کنید تقسیم نمائید. این کمک می کند تا حجم هر وعده غذایی را که نیاز دارید آماده کنید تعیین نمائید.سپس،بطور ساده با مطالعه کتاب های آشپزی و وبلاگ های غذایی آنلاین  دستورالعمل های غذایی خود را نیز انتخاب نمائید.
۶-اسنک ها را هم در نظر داشته باشید
 گرسنگی خیلی زیاد بین وعده های غذایی ممکن است موجب زیاد خوردن در وعده غذایی بعدی گردیده و در نتیجه تحقق اهداف کاهش وزن را مشکل تر سازد. اسنک ها می توانند به کم کردن گرسنگی،بهبود احساسات سیری و کاهش کل کالری مصرفی روزانه کمک کنند.
ترکیبات غنی از فیبر و پروتئین  مانند آجیل ها،نخودهای برشته یا سرخ شده،یا سبزیجات و حموس بیشترین کمک را به بهبود کاهش وزن می کنند.
لکن،بخاطر داشته باشید که برخی افراد موقع افزودن اسنک ها به برنامه غذایی خود تمایل به چاق شدن دارند.بنابراین مطمئن شوید که هنگام بکارگیری  این استراتژی نتایج را کنترل می کنید.
 ۷-از تنوع مواد غذایی اطمینان حاصل کنید
 خوردن غذاهای متنوع جهت تامین مواد مغذی مورد نیاز بدنتان مفید است. به همین علت بهترین روش اجتناب از برنامه های غذایی  با ۲-۱دستورالعمل غذایی برای درست کردن غذای تمام هفته است‌.فقدان تنوع غذایی می تواند رفع نیازهای مواد غذایی روزانه بدن را با مشکل مواجه کرده و بمرور زمان موجب ملالت و خستگی گردیده و دوام برنامه غذایی را تضعیف کند.
در عوض،مراقب باشید که برنامه غذایی روزانه تان شامل غذاهای متنوع باشد.
۸-تسریع در زمان آماده سازی وعده غذایی
آماده سازی وعده غذایی نباید به معنای ماندن  ساعات طولانی در آشپزخانه باشد.در اینجا چندین روش برای تسریع در زمان آماده سازی وعده غذایی ارائه می شود.
به یک روش روتین و معمول مقید باشید.منظور کردن اوقات ویژه ای برای برنامه وعده های غذایی هفتگی،خرید از خوارباری و پختن  غذا می تواند فرآیند های تصمیم گیری و  آماده سازی وعده های غذایی تان را اثربخش تر سازد.
خرید از خوارباری را با یک لیست انجام دهید،لیست های خوارباری تفصیلی می توانند زمان خرید را کاهش دهند.سعی کنید لیست خود را با بخش های مختلف سوپرمارکت ها سازماندهی کنید تا از بازگشت دوباره به قسمت های بازدید شده قبلی جلوگیری بعمل آورید.
(Source: healthline.com)
ترجمه و تلخیص؛غریب واحدی پور