خوردن سالاد در هر روز 11سال مغزها را جوانتر نگهه می دارد.
تحقیق بیانگر آن است که  خیلی از افراد در جستجوی جوان ماندن برای مصون ماندن از زوال عقل یا بسادگی جهت بخاطر آوردم محل نگهداری کلیدهای ماشین به مکمل ها همانند روغن ماهی و ویتامینB12رو آورده اند.بدنبال پیش بینی های جمعیتی که نشانگر افزایشی در بیماری آلزایمر در سراسر دنیا است,پژوهشگران در جستجوی خیلی از روش ها برای جلوگیری از تنزل ادراکی و یک بحران سلامتی احتمالی هستند.انجمن آلزایمز تخمین می زند که تا سال 2050شانزده میلیون نفر امکان ابتلای به بیماری زوال عقل را دارند.
متخصص اپیدمولوژی (امراض مسری)تغذیه ای مارته کلیر مورس و تیم او در مرکز پزشکی دانشگاه راش شیکاگو دریافتند, افرادی که هر روز یک یا دو وعده سبزیجات برگ سبز  می خوردند مشکلات حافظه ای و تنزل ادراکی کمتری را در مقایسه با کسانی که بندرت اسفناج می خوردند تجربه می کنند.در حقیقت,موریس تخمین می زند که دوست داران سبزیجات که حدود یک قسمت از سه قسمت وعده های غذایی روزانه را سبزی می خوردند در مقایسه با کسانی که سبزی کمتری مانند اسفناج یا  کلم پیچ مصرف می کنند تقریبا" دارای مغزهای هستند که 11سال جوانتر هستند.
تحقیق در برگیرنده 960نفر بین58و99سال و بدون از سابقه بیماری زوال عقل بودند.هر فردی که در تحقیق نام نویسی کرده بود بخشی از پروژه پیری و حافظه بود که از سال 1979تا کنون در مرکز تحقیق بیماری آلزایمر نایت در دانشگاه واشنگتن استمرار داشته است.سپس محققین سوژه ها را بسته به مصرف آنها گروه بندی کردند.کسانی که بیشترین سبزی های برگ سبز را می خوردند بطور متوسط یک قسمت از سه قسمت وعده های روزانه مصرف می کردند,در حالکیه کمترین مصرف کنندگان کسانی بودند که یک دهم وعده های غذایی روزانه سبزی مصرف می کردند. 
دانشمندان ,شرکت کنندگان را برای10سال مورد بررسی قرار دادند و کشف کردند که میزان تنزل قوه عقلانی برای افرادی که بیشترین سبزی  را 
می خوردند بر حسب عمر مغز معادل با11سال جوانتر شدن آنها بود.
 (Source: Newsweek)
ترجمه و تلخیص:غریب واحدی پور