دانشمندان ادعا می کنند که، خوردن گوشت قرمز و پنیر می تواند به سلامت قلب کمک کند.
این سوال که آیا خوردن گوشت قرمز برای سلامتی خوب یا بد است؟از دیرباز تاکنون موضوع منازعات سهمگینی بوده است.
لکن،تحقیق اخیر بیانگر آن است که مصرف منظم پنیر و گوشت قرمز فراورش نشده(بدون از مواد افزودنی جهت نگهداری)می تواند خطر یک مرگ زودرس را از طریق بهبود سلامتی قلب کاهش دهد.
محققین  دانشگاه مک مستر در کانادا به بررسی بیش از ۲۱۸۰۰۰فرد بزرگسال از بیش از ۵۰کشور سراسر دنیا با تقسیم آنها به پنج گروه بر اساس رژیم های غذایی آنها پرداختند.
تحقیق عیان ساخت که خوردن مقدار متوسطی لبنیات و گوشت در هر روز بعنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل می تواند بطور موثر احتمال مرگ زودرس فرد را کاهش دهد.
تیم تحقیقاتی یافته های تحقیق  را در کنفرانس جامعه اروپایی قلب شناسی مونیخ عرضه کرد.با این توضیح که مردم باید در خصوص میزان کربوهیدرات تصفیه شده درون رژیم های غذایی خود نیز مراقب باشند.
دکتر آندریاس مت محقق اصلی موسسه تحقیق سلامت جمعیت دانشگاه گفت،"کسانی که دارای یک رژیم غذایی با تاکید بر مصرف میوه،سبزیجات،آجیل ها ،حبوباتی مانند عدس و لوبیا ،ماهی،محصولات لبنی و گوشت بودند از پایین ترین خطرات جهت ابتلای به بیماری قلبی-عروقی برخوردار بودند."
"باید دوباره راجع به  مواد تشکیل دهنده یک رژیم غذایی با کیفیت بالا برای یک جمعیت جهانی چاره اندیشی کرد."
"برای مثال،نتایج تحقیق نشان می دهد که محصولات لبنی و گوشت برای سلامت قلب و طولانی شدن عمر سودمند هستند.این متفاوت از توصیه غذایی فعلی است."
 مطابق با اعلان سرویس سلامت جهانی،حکومت هم اکنون به کسانی که روزانه ۹۰گرم گوشت قرمز فرآورش شده مصرف می کنند توصیه می کند که مصرف خود را به حداکثر ۷۰گرم کاهش دهند.
از قرار معلوم خوردن مقدار خیلی زیاد گوشت فرآورش شده و قرمز  از جمله گوشت گاو،گراز و گوساله  می تواند موجب افزایش خطر ابتلای به سرطان روده در آینده گردد.
اگر چه همچنانکه پرفسور جرمی پیرسن دستیار مدیر پزشکی در بنیاد قلب بریتانیا توضیح داده اند،مصرف مقدار مناسب گوشت و لبنیات فرآورش نشده فی نفسه برای تضمین یک قلب سالم کفایت نمی کند.
(Source: The Telegraph)
ترجمه و تلخیص:غریب واحدی پور